Eleştirmenlere göre 2016'nın en kötü dizileri

Televizyon eleştirmenleri Tim Goodman ve Daniel Fienberg, geride bıraktığımız 2016'nın en kötü yapımları listesini yayınladı.

Berfu Özlen
27 Aralık 2016 - 11:45
Kültür Sanat

The Hollywood Reporter'ın televizyon eleştirmenleri Tim Goodman ve Daniel Fienberg 2016'nın en kötü dizilerini listeledi. Eleştirmenlere göre "televizyonun altın çağına yakışmayan" bu diziler alfabetik sıraya göre verildi.

AMERICAN HOUSEWIFE

16-12/27/ah.jpg

2016 yılında bir yapımın bu denli kötü olabileceğini düşünmezdik, ama oldu. CBS, ABC tarzı "kilolu olmak çok da kötü bir şey değil" mesajı veren bir aile komedisi yapmaya çalışmış, ama olmamış. Gerçekten çok kötüydü. -Tim Goodman

CONVICTION

16-12/27/cc.jpg

Hayley Atwell ABC dizisi Agent Carter'da çok iyi bir oyunculuk sergilemiş ancak dizi yeterli reytingi alamamıştı. ABC ise onu Conviction kadrosuna fırlatıverdi. Bu biraz boğulan insana can simidi vermek yerine çıpa vermeye benziyor. Pilot bölümde soyunmasına rağmen dizinin izlenebilir bir yanı yoktu. Tam anlamıyla "bu diziyi kim iyi bir fikir olarak düşündü?" denilecek bir durum. - T.G.

CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS

16-12/27/bb.jpg

Reytinglere bakacak olursak CBS güzel bir sene geçirdi. Ancak yaratıcılık dersek, çok da değil. Amerika'nın hem kendi ülkesinde hem de dışarıda terör ile mücadele etmesini konu alan diziler sıkmaya başladı. Beyond Borders ise tüm bu terör paranoyasını uluslararası bir hale getirmek için elinden geleni yapıyor. -Daniel Fienberg

DC'S LEGENDS OF TOMORROW

16-12/27/df.jpg

Ne karakterler oturmuş, ne oyuncular arasındaki kimya tutmuş ne de zamanda yolculuk konusu başarıyla işlenmiş... Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı. -D.F.

FEED THE BEAST

16-12/27/ftb.jpg

Çok da iyi olmayan bir konu çok ama çok kötü hayata geçirildiğinde işte böyle oluyor. David Schwimmer'ın asık suratlı, depresif bir şarap garsonunu canlandırdığı dizide kötü karakter olan Paul Kinsey de bir o kadar başarısız kurgulanmıştı. -T.G.

PURE GENIUS

16-12/27/pg.jpg

Bir dram dizisinde bu kadar çok gülmüş olmam ne kadar acı! Aslında bakarsak bizi ağlatması gereken bu dizi CBS'in en komik dizisi oluverdi. Hastane draması tanımı bu diziye göre değil malesef. - T.G.

THE WALKING DEAD

16-12/27/twd.jpg

Bunu daha önce duymuş muydunuz bilmiyorum ama Negan çok ama çok kötü bir adam. 2016'da The Walking Dead, tam tamına 8 bölüm boyunca Negan'ın ne kadar kötü olduğundan gösterdi, geri kalan 8 bölümde Jeffrey Dean Morgan ise Negan'ın ne kadar kötü olduğu konusunda mızmızlandı. Bu süreçte Negan öyle kötü oldu, öyle kötü oldu ki, onun kötülüğünden bahsedilmesinden rahatsız olmaya başladık. Bunun yanında o kadar çok karakter ölüp, o kadar çok yeni karakter katıldı ki, diziyi takip edememeye başladık. - D.F.

THE X-FILES

16-12/27/xx.jpg

Fox bu kış efsane dizi The X-Files'ı geri döndürdüğünde hepimiz çok heyecanlanmıştık. Her ne kadar güzel bölümler de izlemiş olsak, üst üste berbat 3 bölümden sonra biraz hevesimiz kırıldı. Oyunculuk kötüydü ve konular da hiç ilgi çekici değildi. Dizi ile ilgili hala umudumuz var. Umarız toparlayabilir. -D.F.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin