Elimi Bırakma sezon finali tarihi belli oldu! Sezonun son bölümü ne zaman?

Sevilen dizi Elimi Bırakma ne zaman sezon finali yapacak? Sezon finali tarihi belli oldu!

Nurşah
03 Mayıs 2019 - 10:57
Gündem

Pazar akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Elimi Bırakma dizisinin sezon finali tarihi de belli oldu! Her bölümü büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen sevilen dizinin sezon finali ne zaman yayınlanacak?

19-05/03/elimi-birakma-sezon-finali-1556869526.jpg

Elimi Bırakma sezon finali ne zaman?

Üs Yapım imzası taşıyan Elimi Bırakma dizisi geçtiğimiz Temmuz ayında yayın hayatına başlamış ve kısa sürede büyük beğeni kazanarak ismini, bu sezona da yazdırmayı başarabilmişti. Sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin sezon finali mi yoksa final mi yapacağı da hayranları tarafından merak ediliyordu!

19-05/03/elimi-birakma-ne-zaman-sezon-finali-yapacak.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, Elimi Bırakma dizisi izleyici karşısına çıkacak olan 43. bölümü ile sezon finali yapacak ve ekran macerasına kısa bir ara verecek. Sevilen dizi, önümüzdeki pazar akşamı merakla beklenen 39. bölümü ile TRT 1 ekranlarında olacak. Bu durumda sezon finaline sadece dört bölüm kalmış oluyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin