Elimi Bırakma yeni sezon için sete çıktı!

Üs Film imzası taşıyan başarılı dizi Elimi Bırakma'nın yeni sezon çekimleri başladı!

Nurşah
19 Ağustos 2019 - 16:54
Gündem

TRT 1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma yeni sezonda yine sevenlerini ekran başına toplayacak gibi görünüyor. Sevilen dizinin yeni sezon çekimleri ise geçtiğimiz hafta itibarıyla başladı!

19-08/19/elimi-birakm-yeni-sezon-cekimleri-basladi.jpg

Elimi Bırakma'nın yeni sezon çekimleri başladı!

Oyuncu kadrosunda Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi sevilen isimlerin yer aldığı romantik ve dram temalı dizi Elimi Bırakma'nın yeni sezon çekimleri başladı! Bayram tatilinin bitmesinin ardından 15 Ağustos Perşembe günü sete çıkan Elimi Bırakma ekibi büyük bir heyecanla çalışmaya başladı bile...

19-08/19/nihat-altinkaya-yeni-dizisi-elimi-birakma.jpg

İlgi çekici konusu ile izleyenleri kendisine bağlayan dizinin yeni sezonunda kadroda pek çok yeni isim de göreceğiz. Söz dizisinin başarılı oyuncusu Nihat Altınkaya'nın yanı sıra; Buse Meral ve Hazal Şenel de canlandırdıkları karakterler ile Elimi Bırakma'nın hikayesine farklı renkler katacaklar... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin