Elimi Bırakma'nın yıldızı Alp Navruz'a 72 bin liralık tazminat davası!

Elimi Bırakma dizisinde rol alan başarılı oyuncu Alp Navruz eski yapım şirketi ile davalık oldu! İşte gelişmeler...

Nurşah
14 Aralık 2018 - 11:16
Magazin

Elimi Bırakma dizisinde canlandırdığı Cenk karakteri ile izleyicileri kendisine hayran bırakan Alp Navruz eski yapım şirketi ile davalık oldu...

18-12/14/alp-navruz-tazminat.jpg

Alp Navruz'a 72 bin liralık tazminat davası!

Posta gazetesinde yer alan habere göre genç oyuncu Fazilet Hanım ve Kızları dizisi için Avşar Film ile anlaşmıştı. Dizinin ekranlara veda etmesinin ardından TRT 1'in yeni dizisi Elimi Bırakma ile anlaşan Alp Navruz'a, mükevvil şirketini yüzüstü bıraktığı gerekçesi ile dava açıldı!

18-12/14/alp-navruz-dava.jpg

Avşar Film'in başarılı isme açtığı tek dava da bu değil. Geçtiğimiz dönemlerde 5 senelik sözleşme imzaladığı Alp Navruz'a Aşk Bu Mu filminde oynaması için teklif götüren Şükrü Avşar'ın teklifi reddedilmişti. Alp Navruz ardından Elimi Bırakma dizisi ile anlaşmış Avşar ise Aşk Bu Mu filmi için Kubilay Aka'yı başrole getirmişti... Bu durumun şirket bünyesinde maddi zarara yol açtığını savunan Avşar Film Alp Navruz'a 100 bin liralık dava açmıştı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin