Kutsi'nin yeni dizisinde kanal değişikliği!

Kutsi'nin merakla beklenen yeni dizisi Verda'da kanal değişikliği yaşanıyor... İşte detaylar...

Nurşah
14 Aralık 2018 - 11:00
Magazin

Son olarak 2016 senesinde ekrana gelen Kalbimdeki Deniz dizisi ile izleyici karşısına çıkan sevilen oyuncunun yeni dizisinde kanal krizi yaşanıyor. Kutsi'nin yeni dizisi Verda ile ilgili beklenmedik gelişmeler haberimizde yer alıyor...

18-12/14/verda-kanal-degisikligi.jpg

Verda dizisinde kanal değişikliği!

Başrollerinde Kutsi ve güzel oyuncu Gonca Sarıyıldız'ın yer aldığı Verda dizisinin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanmıştı. Antalya'da yapılan çekimlerin ardından ilk iki bölüm de tamamlanmıştı... Tüm bu gelişmelerin ardından Atv kanalında yayınlanacağı planlanan Pastel Film imzalı dizide beklenmedik bir gelişme yaşandı!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, Atv ile sözleşme konusunda bir anlaşmazlık meydana geldi. Bu sebeple de dizinin çekimleri durdurduldu. Merakla beklenen dizinin yapım şirketi ise yeni yıldan sonra yeni kanal arayışına girecek. Verda dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin