Hakan: Muhafız Leyla kimdir?

Müjdesi aylar öncesinden verilen, Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız başlıyor. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Hakan: Muhafız'daki Leyla kimdir? Gerçek adı nedir? Hakan: Muhafız'ın konusu nedir?

Merve Mutlu
14 Aralık 2018 - 10:58
Yeni Bölüm

Müjdesi aylar öncesinden verilen, Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan:Muhafız başladı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Hakan: Muhafız'daki Leyla kimdir? Gerçek adı nedir? Hakan:Muhafız'ın konusu nedir?

Hakan: Muhafız Leyla kimdir?

18-12/14/hakan-muhafiz-leyla.jpg

Leyla, Faysal’ın genel koordinatörü. Güçlü bir kadın, hep kendi başına bir yerlere gelmiş, kendi ayakları üzerinde durmuş. Mükemmeliyetçi, işine aşık ve tutkulu bir kadın. Sonra Hakan ile karşılaşıyor ve hayatında hep iş olan Leyla’yı bundan sonra aşık bir kadın olarak da görüyoruz.

Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterini Ayça Ayşin Turan canlandırmaktadır.

Ayça Ayşin Turan kimdir?

18-12/14/ayca-aysin-turan.jpg

25 Ekim 1992 doğumlu güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın geniş kitleler tarafından tanınması Fox Tv’de yayınlanan Dinle Sevgili dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteri ile olmuştur. Genç oyuncu Asi, Hayal ve Gerçek gibi dizilerde de rol almış, aynı zamanda sinema çalışmalarıda olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin