Gülperi dizisindeki gizemli adam kim? Gülperi'nin kocası Eyüp geri mi döndü?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi, heyecan dolu bölümlerle izleyiciyi memnun etmeye devam ediyor. Gülperi'nin son bölümünde gördüğümüz gizemli adamın kim olduğu ise merak edilenler arasında. İşte detaylar..

Merve Mutlu
14 Aralık 2018 - 10:23
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı, Tarık Pabuççuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen gibi başarılı oyuncuların da eşlik ettiği Gülperi dizisi, heyecan dolu bölümlerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Gülperi'nin son bölümündeki gizemli adamın kim olduğu sorusu, izleyenler tarafından merak edilirken, bir kesim izleyici, Gülperi'nin öldü denilen kocası olduğunu düşündü.

18-12/14/gulper-gizemli-adam.png

Gülperi 13. Bölümünde; Gülperi büyük bir çabanın sonucunda Can’a kavuşmuş ancak oğlunun duymadığı gerçeğiyle yıkılmıştı. Can kendisine uygulanacak tedavi sayesinde sağlığına kavuşabilecekti ancak bu parayı sağlamak Gülperi için imkânsızdı. Artemis Kadir ve Şeyma’nın boşanıyor olduğu gerçeğini hazmetmeye çalışırken Selen ve Hasan’ın yakınlaşması da onun hayatını daha da zorlaştırdı. Kadir ise Şeyma’nın yaptığı hamleleri öngörmeye çalıştı ancak bu defa Şeyma ondan bir adım öndeydi. Kadir’in temsil ettiği Gülperi ve Şeyma’nın temsil ettiği Yakup, çocuklar için yeniden karşı karşıya geldi. Hâkimin kararını etkilemek için iki taraf da ellerindeki bütün bilgileri ortaya döktü. Gülperi merakla hâkimin kararını beklerken iki aileyi de etkileyecek büyük bir sürpriz dışarıda onları beklemekteydi. 

18-12/14/can-gulperi-1544771224.png

Gülperi dizisindeki gizemli adam kim?

Gülperi dizisinde geçtiğimiz hafta ekranlara gelen velayet davasında, en küçük oğlu Can'ın velayetini kaybeden Gülperi oğlunu Yakup Taşkın'a vermek zorunda kalıyordu. Gülperi dizisinin 14. bölümünde, Can ve Gülperi'nin veda sahnesi izleyenleri gözyaşlarına boğacak. Annesine büyük destek veren Hasan’ın “Rahmetli babam keşke burada olsaydı. Hiç bu kadar eksikliğini hissetmemiştim onun” sözlerini söylerken geçtiğimiz hafta ortaya çıkan gizemli adam yeniden ortaya çıkacak. 

18-12/14/gulperi-1544771594.png

Henüz bu gizemli adamın kim olduğunu bilmiyoruz ama tahminler Gülperi'nin öldü denilen eşi olduğun yönünde. Ayrıca Kadir’in elinde Eyüp Taşkın’ın dosyasının olduğu sahneden sonra, Gülperi ve Hasan’ın bu kişiyle karşı karşıya geldiği ve ağızlarının açık kaldığını görüyoruz. Gülperi ve Hasan kimi görünce bu kadar şaşırıyor olabilir? 

Eğer gördükleri kişi, yani gizemli kişi Gülperi'nin öldü denilen eşi Eyüp ise, işler hangi boyuta taşınacak? Gülperi 14. bölümüyle 14 Aralık akşamı saat 20:00'da Show'da!

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin