Emerald City iptal edildi

NBC, Oz Büyücüsü uyarlaması dizisi Emerald City'i ilk sezonunun ardından iptal etti. Buna göre Emerald City'nin ikinci sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
05 Mayıs 2017 - 08:51
Gündem

2017-18 televizyon sezonu için Rise ve For God & Country isimli iki yeni diziye onay verdiğini duyuran Amerikan ulusal kanallarından NBC'den bir de iptal haberi geldi.

EMERALD CITY 2. SEZON OLMAYACAK!

Kanal, Oz Büyücüsü uyarlaması dizisi Emerald City'i ilk sezonunun ardından iptal etti. Buna göre Emerald City'nin ikinci sezonu olmayacak.

Shaun Cassidy ve David Schulner ikilisinin yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi, ekran macerası boyunca gerek izleyiciler gerekse de eleştirmenlerle arasında güçlü bir bağ oluşturmayı başaramamıştı. Bu nedenle dizinin ikinci sezon onayı alması beklenen bir gelişme değildi.

17-05/05/emerald-city.jpg

EMERALD CITY REYTİNGLERİ

Ekran macerasına iki saat süreli özel açılışla başlayan dizi 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.00 reyting ve 4.485 izleyici rakamlarını elde etmişti. Dizinin 03 Mart'ta ekranlara gelen "No Place Like Home" isimli sezon finali bölümü ise 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 reyting oranı ve 2.868 izleyici sayısına ulaşmış ve dizi, zayıf reyting oranlarıyla ilk sezonunu tamamlamıştı.

Emerald City'nin ilk sezonundaki reyting ortalaması ise şöyle oluştu: 18-49 yetşkin yaş aralığında 0.72 reyting oranı ve 3.023 izleyici sayısı.

17-05/05/emerald-city-dizi.jpg

Adria Arjona, Oliver Jackson-Cohen, Ana Ularu, Mido Hamada, Gerran Howell, Jordan Loughran, Joely Richardson ve Vincent D'Onofrio'nun ana oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide Isabel Lucas, Roxy Sternberg, Stefanie Martini, Rebeka Rea ve Olafur Darri Olafsson'u ise tekrar eden rollerde izledik.

POWERLESS'IN ARDINDAN İPTAL EDİLEN 2. YENİ DİZİ

Bu kararla birlikte Emerald City, NBC'nin Powerless'ın ardından yayından çektiği ikinci yeni dizisi oldu.

"Emerald City" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin