Emma Roberts American Horror Story 7. sezon için geri dönüyor!

Emma Roberts, American Horror Story 7. sezon için dönüyor! Aktris, geçtiğimiz gün Instragram hesabından bu gelişmeyi takipçilerine aktardı.

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2017 - 13:05
Gündem

Ryan Murphy'nin oyuncu koleksiyonundan bir isim daha American Horror Story: Cult'te boy gösterecek!

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON İÇİN DÖNÜŞLER DEVAM EDİYOR!

Daha önceden American Horror Story'nin iki sezonunda ve son olarak Ryan Murphy'nin yaratıcıları arasında bulunduğu bir diğer dizi Scream Queens'te rol alan yıldız aktris, geçtiğimiz gün Instragram hesabından elinde bıçak bulunur halde bir fotoğrafını paylaşıp "American Horror Story: Cult'e katıldım, ya siz?" ifadesini kullandı.

Roberts'ı fotoğrafta daha koyu renkli saçı ve beyaz bir kıyafetin üzerine giydiği bej renkli trençkotuyla görüyoruz. Ryan Murphy de bu fotoğrafı paylaşıp takipçilerine gelişmeyi iletti.

17-08/02/ryan-murphy-twitter.png

American Horror Story'nin Coven ve Freak Show sezonlarında Chanel Oberlin karakteriyle karşımıza çıkan Roberts'ın American Horror Story: Cult'te hangi rolle yer alacağı ve sezonun kaç bölümünde görüneceği konusunda şimdilik bir detay verilmiş değil.

AMERICAN HORROR STORY: CULT OYUNCU KADROSU

Bu gelişmeyle birlikte Roberts; Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Alison Pill, Leslie Grossman, Colton Haynes, Lena Dunham ve Adina Porter'ın ardından oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

17-08/02/ahs-cult.jpg

Hikayesinin Amerikan başkanlık seçimlerinin bir gün sonrasında başlayacağı belirtilen 7. sezonun konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar özellikle Murphy tarafından sosyal medya ve dizinin resmi internet sitesi aracılığıyla takipçilere iletilmeye devam ediyor.

05 Eylül'de yeni sezonunu FX ekranlarında açacak dizinin tanıtım çalışmaları çerçevesinde kısa tanıtım videoları paylaşılmaya devam ediyor. Son yayınlanan teaser'ı aşağıda izleyebilirsiniz.

"American Horror Story: Cult" - "Hands" teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin