Emmy ödüllü aktör John Malkovich Billions 3. sezonda!

Showtime'ın Billions dizisinin 3. sezon oyuncu kadrosuna usta aktör John Malkovich dahil oldu.

Volkan Küçükel
24 Ocak 2018 - 21:58
Gündem

Tecrübeli aktör John Malkovich, Showtime'ın popüler dizilerinden "Billions"ın 3. sezonunda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

JOHN MALKOVICH "BILLIONS" DİZİSİNDE!

Malkovich dizinin hikayesine Rus milyarder Grigor Andolov karakteriyle dahil olacak.

Malkovich böylelikle Billions yaratıcı ve yürütücü yapımcıları Brian Koppelman ve David Levien ikilisiyle bir kez daha aynı projede yer almış oluyor. Oyuncu geçmiş dönemde David Levien & Brian Koppelman'ın kaleme aldığı 1998 yapımı Rounders (Tutku) filminde Rus gangster Teddy KGB karakterine hayat vermişti.

Koppelman ve Levien, Malkovich'in kadroya katılımı üzerine yaptıkları açıklamada;

"John ilk iki filmimiz olan Rounders ve Knockaround Guys'ta yer aldı. Birlikte uzun yaratıcı bir geçmişimiz var. Teddy KGB'yi oynayan adamla yeniden bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullandılar.

18-01/24/john-malkovich.jpg

BILLIONS 3. SEZON KONUSU

New York'un güç savaşlarına ışık tutan Billions'un 3. sezonunda soğukkanlı savcı Chuck Rhoades (Paul Giamatti) ve hırslı-zeki milyoner Bobby Axelrod (Damian Lewis) arasındaki çekişme sürecek. İkisi de hala birbirlerini yok etmeye kararlıdır. Ancak aynı zamanda yeni güçler ve yeni düşmanların ortasında kendi kurtuluşları için de savaşmak zorundadırlar.

Billions'un oyuncu kadrosunda Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad, Asia Kate Dillon ve Jeffrey DeMunn gibi isimler de yer alıyor.

Emmy Ödülü sahibi ve iki defa Oscar adaylığı bulunan John Malkovich oyunculuk yanında yönetmen, yapımcı ve moda tasarımcısı kimlikleriyle de dikkat çekiyor.

18-01/24/john-malkovich-foto.jpg

Places in the Heart ve In the Line of Fire filmlerindeki performansıyla Oscar adaylıkları kazanan 64 yaşındaki aktör, 1985 yapımı Death of a Salesman ile Emmy ödülü kazanmıştı.

18-01/25/billions-poster-3-sezon.jpg

Empire of the Sun, Con Air, Of Mice and Men, Ripley's Game, Shadow of the Vampire, Burn After Reading, Red, Red 2 ve Dangerous Liaisons gibi önemli filmlerde rol alan aktör'ün yapımcılık işleri arasında ise Ghost World, Juno ve The Perks of Being a Wallflower bulunuyor.

BILLIONS 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Billions'un 3. sezonu 25 Mart Pazar akşamı Showtime ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"Billions" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin