Empire'ın 5. sezonunda Giselle Barker güç peşinde!

Fox'un sevilen hip-hop draması Empire'ın 5. sezonu için Giselle Barker karakterine hayat veren Nicole Ari Parker ana oyuncu kadrosu statüsüne yükseldi.

Fox'un reytinglerde iyi bir istikrar yakalayan hip-hop soslu aile draması "Empire"ın oyuncu kadrosuna geride bıraktığımız dördüncü sezonda tekrar eden bir rolle dahil olan Nicole Ari Parker'ı önümüzdeki sezon çok daha fazla göreceğiz!

GISELLE BARKER EMPIRE 5. SEZONDA ÖNEMLİ BİR YER KAPLAYACAK!

Eddie Barker'ın (Forest Whitaker) güzel ve servet avcısı eski karısı Giselle Barker karakteriyle geçen sezon beş bölüm boyunca hikaye içinde gözüken Nicole Ari Parker, Empire'ın beşinci sezonu için kadrolu oyuncu statüsüne yükseldi.

Beşinci sezonda Giselle'i gücü ele geçirme, Empire Records yönetiminde söz sahibi olabilme amacıyla eski sevgilisinin gölgesinden çıkmayı çabalarken izleyeceğiz.

18-06/26/nicole-ari-parker-dizileri.jpg

Karakter bu serüven boyunca düşmanlarıyla mücadele edecek, beklenmedik dostluklar ve iş birlikleri kuracak ve en sonunda sürpriz bir duygusal yakınlaşma içerisinde kendini bulacaktır.

Parker gibi yeni sezon için dönecek isimler arasında kadrolu oyunculardan Terence Howard, Taraji P. Henson, Jussie Smollett, Bryshere "Yazz" Gray, Trai Byers, Grace Byers, Gabourey Sidibe, Ta'Rhonda Jones, Serayah, Xzibit, Rumer Willis, Andre Royo ve Terrell Carter bulunuyor.

Time After Time dizisinin ardından Empire'a katılan aktrisi son olarak Showtime dizisi I'm Dying Up Here'da konuk oyuncu olarak izlemiştik.

Lee Daniels ve Danny Strong ikilisinin yaratıcısı olduğu, Imagine Television ve 20th Century Fox TV ortak yapımcılığında hazırlanan Empire, 18-49 yetişkin yaş kategorisi reyting oranı ve toplam izleyici sayısında 9-1-1'ın ardından Fox kanalının iki numaralı dizisi pozisyonunda.

66 bölümü deviren dizinin yeni sezonunda showrunner görevi Ilene Chaiken'den Brett Mahoney'e geçecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin