En beğenilen filmler BluTV kütüphanesine eklenmeye devam ediyor

Türkiye’nin lider yerli onli video platformu BluTV, eleştirmenlerden tam not almış ödüllü filmleri kütüphanesine eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta birbirinden dikkat çeken beş filmi seçkisine ekleyen BluTV bu hafta festivallerde büyük ilgi gören ve ödül toplayan altı filmi daha kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Berfin Sengil
22 Ocak 2024 - 14:30
Yeni Bölüm

BluTV bu hafta festivallerde büyük ilgi gören ve ödül toplayan altı filmi daha kullanıcılarının beğenisine sunuyor. The Worst Person In The World, Father, Spiral From The Book Of Saw, Antebellum, Bergman Island, The Translator bugün itibariyle BluTV’de yayına girdi.

THE WORST PERSON IN THE WORLD

Cannes Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında ödül kazanan, Oscar’a iki kategoride aday olarak gösterilen geçtiğimizin yılın en çok konuşulan filmi ‘The Worst Person in the World’ BluTV’de yayına giriyor. 30 yaşına basmak üzere olan Julie, önündeki seçimlerin çokluğu karşısında afallayıp yönünü şaşırır. Birlikte olmak istediği kişi ve yapmak istediği iş konusunda kafası karışıktır. Yaşadığı aşklar ve tereddütlerin arasında, nasıl bir insan olmak istediğini aramaya devam eder.

FATHER

Oscar Ödülleri’nde 4 kategoride aday gösterilip 2 ödül kazanan, Altın Küre’de 4 farklı dalda adaylığı bulunan Antony Hopkins’li ‘Father’ BluTV’de yayına giriyor. Anthony 80 yaşında, biraz huysuz, ısrarla yalnız yaşamak isteyen ve kızının kendisine önerdiği tüm yardımcıları geri çeviren bir adamdır. Ancak kızı artık günlük ziyaretlerini yapamayacağı ve Anthony’nin gerçeklik algısı sarsılmaya başladığı için, bir yardımcı bulmak zorunlu hale gelir. Hafızasının gelgitlerini yaşarken, Anthony kendi kimliğinin ve geçmişinin ne kadarına tutunabilecektir?

SPIRAL FROM THE BOOK OF SAW

Şehir, dünyaya adalet getirmek isteyen sadist bir dahinin işlediği korkunç cinayetlerle çalkalanmaktadır. Kıdemli bir dedektif olan Zeke Banks ve onun acemi ortağı William Schenk, şehirde yaşanan bu tüyler ürpertici cinayetleri soruşturmakla görevlendirilir. Şehrin kanlı geçmişini hatırlatan bu gizemli cinayetleri çözmeye çalışan Zeke, soruşturmayı ilerlettikçe kendisini katilin oyununun merkezinde bulur.

ANTEBELLUM

Yazar olan Veronica, kariyerinde oldukça başarılıdır. Genç kadın, beklemediği bir anda kendisini korkunç bir gerçeklikte hapsolmuş olarak bulur. Paralel dünyada sıkışıp kalan Veronica bu durumun ardından geçmişi, bugünü ve geleceği sorgulamaya başlar. Onun hapsolduğu bu dünyadan kaçmasının tek yolu, yaşananların ardındaki gizemi çözebilmektir. Veronica, sınırlı zamana karşı yarışıp, içine düştüğü girdaptan kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

BERGMAN ISLAND

Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye adaylığı bulunan Bergman Island sinemacı bir çiftin, gelecek filmleri için senaryo yazmak üzere bir adada inzivaya çekilmesini konu alıyor. Gittikleri yer, Ingmar Bergman'a ilham veren bir adadır. Yaz boyunca orada kalan çift için zamanla hayal ile gerçek birbirine karışmaya başlar. Gerçekler bulanıklaşmaya başlayınca çift, adanın vahşi doğasına teslim olur.

THE TRANSLATOR

Avustralya’da kalmaya ve siyasi mülteci olarak sürgünde yaşamaya mecbur kalan Sami, Arap Baharı başlayıp, kardeşi tutuklandığında Suriye’ye döner ve her şeyi riske atar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin