resim yok
24 Kasım 2010 - 00:00

Bayramda KKTC'de sahneye çıkan Zuhal Olcay, kendisini dinlemeye gelen ilk eşi Selçuk Yöntem'e övgüler yağdırırken isim vermeden son eşi Haluk Bilginer'i topa tuttu: "Üç kere evlendim. Ben en çok Selçuk Yöntem'i ve kızımın babası Zafer'i sevdim. Diğerini sevmiyorum" Zuhal Olcay, eski kocaları ile aşk muhasebesi yaptı! Kurban Bayramı'nda KKTC Rocks Otel'de sahneye çıkan Olcay'ı dinlemeye gelenler arasında ilk eşi Selçuk Yöntem, Gülenay Kalkancı, Tarık Ünlüoğlu, Demet Akbağ, Zafer Çika, Oya Başar, Ali Karagöz de vardı. Sahneye çıkar çıkmaz, Selçuk Yöntem'in oturduğu masaya yönelen ünlü sanatçı şarkılarına başlamadan önce "En sevdiğim eski kocam ve dostlarım" diyerek masadakileri selamladı. Sahnede kaldığı süre boyunca Selçuk Yöntem ile sıcak ilişkisi dikkat çeken Zuhal Olcay, kendisinden ayrılıp Aşkın Nur Yengi'yle evlenen son eşi Haluk Bilginer'i isim vermeden topa tuttu! Olcay, "3 kere evlendim. Ben en çok ilk eşim Selçuk Yöntem'i ve kızımın babası Zafer'i sevdim. Hala da severim. Diğerini sevmiyorum" dedi. Zuhal Olcay, 1976 yılında, ondokuz yaşındayken yirmiüç yaşındaki Selçuk Yöntem ile evlendi ve ikili üç buçuk sene evli kaldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin