resim yok
24 Kasım 2010 - 00:00

Neşe Sayles ile İspanya'nın La Liga takımlarından Getafe'de top koşturan İbrahim Kaş boşandı. Kadıköy İkinci Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Neşe Sayles'le tarafların avukatları katıldı. Duruşmada, çiftinin boşanmasını karar verilirken, İbrahim Kaş'ın Neşe Sayles'e 60.000 lira manevi tazminat, aylık 1.800 lira nafaka ödemesine de hükmedildi. Neşe Sayles'in 10.000 lira maddi tazminat istemine ilişkin talebininse ayrı bir davada görülmesine karar verildi. Duruşmanın ardından Neşe Sayles, "Boşanma davamız bir buçuk senedir devam ediyordu. Ben bütün duruşmalara geldim. İbrahim hiçbir duruşmaya gelmedi. Artık özgürüm. Özgür olduğum için kafam da rahat. Çok mutluyum. Bundan sonra her şey güzel olacak" diye konuştu. Neşe Sayles'in avukatları tarafından Kadıköy İkinci Aile Mahkemesi'ne verilen dava dilekçesinde, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesi ile çiftin boşanmasına karar verilmesi, 10.000 lira maddi, 200.000 lira da manevi tazminatla aylık 2.000 lira nafaka ödenmesi talep edilmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin