Engelsiz Filmler Festivali Eskişehir’de!

Sinemaya eşit koşullarda erişim sağlamak amacıyla on birinci kez gerçekleşecek olan Engelsiz Filmler Festivali, bu yılAnkara’nın ardından 4-5 Kasım’da Eskişehir’de izleyicilerle buluşacak.

Volkan Usta
04 Eylül 2023 - 12:12
Gündem

Puruli Kültür Sanat tarafından düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali, 20-26 Ekim tarihleri arasında Ankara’da sinema salonlarında ve tüm Türkiye’de çevrim içi olarak gerçekleşecek.

23-09/04/1693816378_eff23_sm_duyuruhr_1.jpg

Programında yer verdiği tüm filmleri sesli betimleme ve ayrıntılı altyazı ile sinemaseverlerle buluşturan Engelsiz Filmler Festivali, yan etkinliklerini de erişilebilir olarak gerçekleştiriyor.

Engelsiz Filmler Festivali 2023'ün destekçileri arasında Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Avrupa Birliği CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yer alıyor.

Festival hakkında ayrıntılı bilgi için www.engelsizfestival.com adresi ziyaret edilebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin