Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun yeni dizisi Kurşun'dan yeni fotoğraflar geldi..

Fox ekranlarının beklenen dizisi Kurşun'dan yeni kareler paylaşıldı.

Merve Mutlu
27 Eylül 2019 - 10:51
Yeni Bölüm

Başrollerinde Savcı Orhan Atmaca karakteri ile ekranların sevilen ismi Engin Altan Düzyatan ile Gazeteci Leyla Devrim karakterini canlandıran güzel oyuncu Burçin Terzioğlu'nun bir araya geldiği Kurşun dizisinden yeni kareler paylaşıldı. 

19-09/27/kursun2.png

Bir dönem dizisi olarak Fox ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan ve kadrosunda: Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Bora Akkaş, Engin Şenkan, Şebnem Dilligil, Cem Kurtoğlu, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Seda Akman ve Kürşat Alnıaçık gibi başarılı isimleri bir araya getiren Kurşun dizisinin hazırlıkarı devam ediyor. 

Yayınlanan ilk tanıtımı ile dikkatleri üzerine çeken dizi hem oyuncu kadrosu hem de bir dönem dizisi olması itibariyle kullanılan aksesuarlar ve karakterlerin giyim tarzı ile de ilgi çekiyor. 

Kurşun dizisinden yeni fotoğraflar paylaşıldı!

19-09/27/kursun-3-1569570675.png

Hazırlıkları tamamlanan ve izleyici ile buluşmak için gün sayan yeni diziden 2. tanıtım da yayınlanarak heyecanlı bekleyişin dozu artırıldı.

19-09/27/kursun1.png

19-09/27/kursun.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin