Engin Altan Düzyatan yeni dizisi Barbaros'la dönüyor!

Barbaros dizisinin hazırlıkları başlıyor.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2020 - 16:01
Gündem

TRT1 ekranları için Es Film tarafından hazırlanacak olan ve Ocak ayında izleyici karşısına çıkması planlanan yeni dizi Barbaros'un hazırlıkları başladı. İlk olarak Çağatay Ulusoy'a teklif götüren dizinin başrolü nihayet belli oldu.

20-07/23/engin-altan.png

Barbaros dizisi için ilk olarak başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ile anlaşılma yapılmıştı ancak Ulusoy son anda diziyi bırakmıştı. Yeni oyuncu arayışı devam eden dizi için teklifin en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterini canlandıran başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'a gittiği öğrenilmiş ve yapım şirketinin Düzyatan ile çalışmayı çok istediği konuşulmuştu.

Ocak ayında ekrana gelmesi planlanan dizi için hazırlıklara başlandı ve Engin Altan Düzyatan gelen teklifi kabul ederen Osmanlı’nın ilk kaptan paşası Barbaros Hayreddin Paşa karakterini canlandırmak üzere anlaştı. Son dizisinin ardından sakallarını kesen Düzyatan, rolü için tekrardan sakal uzatmaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin