Engin Altan Düzyatan'ın eşi kaza yaptı!

Geçtiğimiz Ağustos, ayında oyuncu Engin Altan Düzyatan ile dünya evine giren Neslişah Alkoçlar, önceki gün Mercedes marka cipiyle geldiği Bebek'te trafik kazası geçirdi.

resim yok
24 Aralık 2014 - 10:27
Magazin

Önce kaza sonra davet!

 

'Nesli'Şahlandı!

Alkoçlar, kendisini yanlış yere park etmekle suçlayan vatandaşla tartıştı.


Sosyetik Neslişah Alkoçlar'ın park halindeki Mercedes cipine bir taksi çarptı. Öfkeyle inen Alkoçlar, kendisini ''Burası park yeri değil'' diye uyaran başka bir vatandaşla birbirine girdi.

 

BEBEK'TE KAZA!

Geçtiğimiz Ağustos, ayında oyuncu Engin Altan Düzyatan ile dünya evine giren Neslişah Alkoçlar, önceki gün Mercedes marka cipiyle geldiği Bebek'te trafik kazası geçirdi.

 

TAKSİ ÇARPINCA...

Happily Ever After'da gerçekleşen 'Yeni Yıla Merhaba' partisine katılmak için Bebek'e giden Alkoçlar, içinde bulunduğu arabasına bir taksinin çarpması ile şoke oldu.

Park halindeki aracına geri geri gelen taksinin çarpmasıyla çılgına dönen Alkoçlar, aracından inerek taksici ile tartışmaya başladı.[reklam]

KAZADAN PARTİYE KOŞTU

Mercedes cipinde hafif çizikler meydana gelen Neslişah Hanım, tamponunda göçükler oluşan taksiciyle tartışırken bir vatandaş araya girince ortam iyice gerildi.

 

GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİ

''Burası park yeri değil. Siz de hatalısınız'' diye tepki gösteren vatandaşla tartışmaya başlayan Alkoçlar, güçlükle sakinleştirildi.

Valelerin telefonla bilgi verdiği Alkoçlar, cipinde hasar olmadığı için şikayette bulunmadı. Sonra kaza alanına dönen Alkoçlar, ''Biraz korktum ama suç taksicideydi'' dedi.

Sosyetik güzel, partide ise oldukça neşeliydi.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN EKRAN BAŞARISININ ŞAŞIRTAN SIRRI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin