Sibel Can oyunculuğa yeşil ışık yaktı!

Sibel Can, yıl­ba­şı ge­ce­si hem sah­ne­de hem de ek­ran­lar­da ola­cak.

resim yok
24 Aralık 2014 - 10:17
Magazin

Sibel Can'dan oyunculuğa yeşil ışık!

Sibel Can, yıllar sonra kamera karşısına geçti.


'Güzel Köylü' adlı dizinin yılbaşı özel bölümünde konuk oyuncu olan Can, ''Oyunculuğu özlemişim'' diyerek yeniden ekranlarda olmak istediğinin sinyalini verdi.

 

YILBAŞINDA HEM SAHENDE HEM EKRANDA OLACAK!

Sibel Can, yıl­ba­şı ge­ce­si hem sah­ne­de hem de ek­ran­lar­da ola­cak.

Kıb­rı­s'ta kon­ser ve­re­cek olan ün­lü şar­kı­cı, ay­nı da­ki­ka­lar­da yıl­ba­şı özel bö­lü­mü için ko­nuk oyun­cu ol­du­ğu di­ziy­le de ek­ran­da­ki ye­ri­ni ala­cak.

 

8 YIL SON­RA KA­ME­RA KAR­ŞI­SIN­DA

En son 2006 yı­lın­da 'Ahh İstanbul' di­zi­si için ka­me­ra kar­şı­sı­na ge­çen Sibel Can, yıl­lar son­ra oyun­cu­luk yap­ma­nın ken­di­si­ni he­ye­can­lan­dır­dı­ğı­nı söy­le­di.[reklam]

Ün­lü şar­kı­cı;

''U­zun bir ara­dan son­ra set­le­re dön­mek be­ni çok mut­lu et­ti. Ger­çek­ten çok öz­le­mişim'' di­ye­rek oyun­cu­lu­ğa ye­şil ışık yak­tı.

 

1 GECEDE 550 BİN LİRA KAZANACAK

Yılbaşı konserinden kazanacağı 400 bin lira ile rakiplerini geride bırakan Sibel Can, dizinin özel bölümünden 150 bin lira aldı.

Ünlü sanatçı böylece 1 gecede 550 bin lirayı cebine koymuş oldu.

 

 

SİBEL CAN'IN FARKLI DENEYİMİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin