Enis Arıkan'ın sunacağı program için Hülya Avşar'a jürilik teklifi gitti! Jüride kimler var?

Uzun süredir oyunculuk yapan ve son dönemde yıldızı oldukça parlayan Enis Arıkan, sunucu olmak için gün sayıyor.

Merve Mutlu
11 Nisan 2019 - 11:27
Magazin

Oyunculuk hayatına 2001 yılında Hırsız adlı dizide canlandırdığı Cem karakteri ile başlayan ve şimdilerde yıldızı oldukça parlayarak herkesin tanıdığı ve sevdiği biri haline gelen Enis Arıkan, çok yakında sunucu olarak da ekranlarda olmaya hazırlanıyor. 

19-04/11/enis-arikan.jpg

Şimdilerde Jet Sosyete dizisinde Tony karakteri ile tv8 ekranlarında izlediğimiz ve ünü ülke geneline yayılan Alice Müzikali'nde tavşan karakterini canlandıran Enis Arıkan, Medyapım'ın Kanal D ekranları için hazırladığı 'All Together Now' adlı şarkı yarışmasının uyarlaması olan programda sunucu olacak.

Özellikle O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, Sertap Erener'in seslendirdiği "Everyway that I can" adlı şarkı ile sergilediği performansın ardından popüleritesi artan Enis Arıkan, 100 kişilik bir jüri ekibini eğlenceli uslubu ile koordine edecek.

Enis Arıkan'ın sunacağı program için Hülya Avşar'a da teklif gitti!

 19-04/11/avsa.jpg

Arıkan'ın sunucusu olacağı müzik yarışmasında: Ayta Sözeri, Gülçin, Ferman Akgül, Metin Arolat ve Caner Çalışır gibi ünlü isimlerin jüri koltuğunda olacağı kesinleşirken, son zamanlarda ekranlarda olmayan ve “Bence şu dönem, bizim camia çok karışık, yapılan işlerde hüsrana uğranıyor. İstenilen reytingler alınmıyor. Televizyonlarda yapılan işlere çok değer verilmiyor. Durum böyle olunca ara vermekte fayda var diye düşündüm. Sektör biraz canlansın bende geri döneceğim" diyen Hülya Avşar'a jüri başkanlığı için teklif götürüldüğü ve düşünme aşamasında olduğu öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin