Kuzgun son bölümde vurulan Dila ölecek mi? 9. bölümde yaşananlar..

Star tv'nin sevilen dizisi Kuzgun son bölümü ile geçtiğimiz akşam ekranlardaydı. Dila'nın Kuzgun'u korumak için silahın önüne atlaması herkesi şaşırttı.. Dila ölecek mi? İşte detaylar..

Merve Mutlu
11 Nisan 2019 - 10:16
Yeni Bölüm

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in rol aldığı, Star ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun, son bölümü ile geçtiğimiz akşam ekranlardaydı. Aşk ve nefretin iç içe olduğu Kuzgun dizisinde Dila Kuzgun'un önüne atlayarak vuruldu. "Dila ölecek mi?" sorusu ise merak uyandırdı. 

19-04/11/dila.png

 

Kuzgun son bölümde neler oldu? 

Behram'a karşı yaptıkları plan nedeni ile evlenen Dila ve Kuzgun, sahte bir evlilik içerisinde gerçekmiş gibi davranmaya çalıştılar. Kuzgun Dila'ya olan aşkını belli etmezken, Dila Kuzgun'a hırs doluydu. Kuzgun'un her seferinde kendisini itmesinden yorulan Dila, "Bambaşka bir şansımız olabilirdi Kuzgun, ama sen ne yaptın? Sen öldürdün beni" sözleri ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Dila'nın giyinirken gördüğü Kuzgun'un kalbinin üzerinde kazılı adını görmesi ise Dila'nın eline büyük bir koz verdi. O yazıyı göstererek "Seni tam buradan vuracağım, tam kalbinden. Bana aşık olacaksın" dediği Kuzgun'un aşkını saklaması ise bu kez bir hayli zor oldu.

Kuzgun'un Dila'sı ölecek mi?

19-04/11/dilaaa.png

Kuzgun ve Dila’nın yanı sıra, ailelerinden birçok kişinin olduğu sırada silahlar patlamaya başladı. İkisi de silahlı saldırı anında birbirlerini düşünüyorlardı. Hedef aslında Kuzgun iken vurulan, Kuzgun'u korumaya çalışan Dila oldu ve vurularak Kuzgun'un kucağına yığıldı. Kuzgun'un acı ve öfke dolu bakışları ile sona eren Kuzgun 9. bölüm izleyenlerde büyük heyecan uyandırdı ve 10. bölümün merakla beklenmesine neden oldu. "Dila ölecek mi?" sorusunun sıkça sorulmasına neden olan bölümün ardından büyük bekleyiş başladı. 

Gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz.. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin