Enis Arıkan'ın sunduğu Benimle Söyle devam edecek mi?

Kanal D'nin sevilen yarışması Benimle Söyle ne zaman başlıyor?

Merve Mutlu
31 Ekim 2019 - 09:18
Yeni Bölüm

Kadrosunda birbirinden başarılı sanatçı ve tanınmış kişinin jüri koltuğuna oturarak bir araya geldiği yabancı format kökenli Benimle Söyle adı müzik yarışmasının akıbeti belli oldu. 

19-10/31/benimle-soyle.png

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni olan Enis Arıkan'ın sunumu, başarılı ve güzel oyuncu Birce Akalay'ın da jüri başkanlığı yaptığı Benimle Söyle adlı programın devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. 

Benimle Söyle devam edecek mi?

19-10/31/benimle.png

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Ayta Sözeri, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem - Didem Balık, müzik prodüktörü Emrah Günkaya, stilist Çiğdem Doğu, trombon sanatçısı Su Doğan, sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, türkücü Hüseyin Kağıt, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Nuri Harun Ateş, Gülçin Ergül, Çağatay Akman, Can Oflaz, Genco Ecer, Ödül Turan, Seçil Gür, Ekin Su ve  Eylül Çekirge'nin olduğu eğlence programının devam etmesine karar verildi.

Benimle Söyle'nin birincisi kim olmuştu?

19-10/31/ugur-oz.png

Sevilen eğlence yarışmasının final bölümünde "Ahirim Sensin" adlı parçayı seslendiren Uğur Öz, büyük ödül olan aracın sahibi olmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin