Epix'ten iki yeni dizi geliyor!

Gün geçmiyor ki yeni bir platformdan dizi haberi gelmesin! 'Graves' ve Berlin Station'


22 Mayıs 2015 - 16:57
Magazin

EPIX'ten iki yeni dizi geliyor!
.
Gün geçmiyor ki yeni bir yayın platformundan yeni bir dizi haberi gelmesin! Bu kez belki de çoğu kişinin ismini yeni duyacağı ABD'nin paralı kanallarından Epix'ten dizi haberleri var!
 

EPIX DİZİ İŞİNDE!

İşte gündemdeki iki dizi projesiyle ilgili ilk detaylar:
 

GRAVES

Kanaldan geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre Nick Nolte, EPIX'in orijinal senaryolu komedi dizisinde başrolü oynayacak.
 

HİKAYESİ

'Graves' ismiyle lanse edilen komedi dizisinin kısaca hikayesi ise şöyle:
.
Nick Nolte, gözden düşmüş bir ABD başkanı olarak karşımızda olacak. Eski ABD başkanı olan Nolte'nin karakteri, görevi bırakıp ofisten ayrılışından yirmi yıl geçmesinin ardından yaptığı hatalar üzerine kafa yoracak.
.
Karısı kendi siyasi hırs ve ihtiraslarının peşinde koşarken, kendisi ise başkanlığı dönemindeki yanlışlıkları düzeltmek adına asistanı ile birlikte bir takım kurup bu konuda sıkı bir mesaiye başlayacak!
 

10 BÖLÜMLÜK SİPARİŞ

Yarım saat süreli bölümlerden oluşacak dizi için 10 bölümlük ilk sezon siparişi verildi.
.
2013 yapımı jOBS filminin yönetmeni olarak bildiğimiz Joshua Michael Stern projede yapımcı, senaryo yazarı ve yönetmen olarak görev yapacak.
.
Dizinin başrolündeki tecrübeli aktör Nick Nolte'yi son dönemde İngiliz dizisi Broadchurch'ün Amerikan uyarlaması olan Fox'un mini dizisi Gracepoint'te Jack Reinhold karakteriyle izlemiştik.
 

BERLIN STATION

EPIX'in diğer dizi projesi ise bir casus draması. 'Berlin Station' ismiyle lanse edilen dizi, The Tourist yazarı Olen Steinhauer'in kaleminden çıkan senaryoya sahip.
 

HİKAYESİ

Dizinin hikayesi ise kısaca şöyle: CIA ajanı Daniel Meyer sözde bir istihbarat sızıntısını araştırmak üzere kuruluşun Berlin'deki ofisine gelir ve bu eksende olaylar gelişir.
.
Graves gibi Berlin Station da ilk sezon için 10 bölümlük sipariş aldı.
.
Her iki dizinin ekranlara ne zaman geleceği konusunda şimdilik net bir duyuru yok. Projelerle ilgili gelişmeleri takip ediyor olacağız.
.
'FINDING CARTER'IN 2. SEZONU UZADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin