Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç.'den ayrılıyor!

Sevilen dizi Behzat Ç. 'nin kadrosunda şoke eden ayrılık gerçek oluyor!

Merve Mutlu
25 Ekim 2019 - 12:44
Yeni Bölüm

Daha önce Star TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemde "Bir Ankara Polisiyesi" sloganı ile fenomen haline gelen Behzat Ç., yeni sezonu ile BluTv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 

19-10/25/behzat-c.jpg

Ünlü dizi karakteri Behzat Amiri yine Erdal Beşikçioğlu canlandırırken, eski kadro Harun karakteri haricinde aynen devam ediyor. Savcı Esra karakterinin de Behzat'ın gördüğü hayallerde de olsa karşımıza çıkması izleyiciyi memnun ediyor. Ayrıca yeni sezonda kadroya katılan yeni isimler de büyük heyecan getirmişti ki Behzat Ç.'den kötü haber geldi. 

19-10/25/behzat-yeni-sezon.jpg

Yeni sezonunun gelmeyeceği konusundaki iddialara Blu TV'nin CEO'su açıklaması ile nokta koyarken, Behzat Ç'yi canlandıran usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun "Ben artık yokum" dediği öğrenildi. TV100'ün haberine göre diziden çekilen ünlü ismin yerine birinin mi geleceği yoksa bu gelişmenin dizinin sonunu mu getireceği ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin