Erdal Cindoruk Güvercin dizisinin kadrosunda!

Ekranların sevilen dizisi Güvercin'in kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Merve Mutlu
15 Ocak 2020 - 16:06
Yeni Bölüm

Başrollerinde Almila Ada ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun yer aldığı, Star TV ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen yeni dizisi Güvercin'in kadrosuna yeni oyuncu katıldı. 

20-01/15/guverxin.png

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Güvercin, 7. yeni bölümü ile ekranlarda olmak için gün sayıyor. Altan Dönmez yönetmenliğinde çekilen Zeugma'nın Çingene Kızı hikayesinden ilham alınarak hazırlanan dizinin kadrosuna katılan yeni oyuncu heyecan yarattı. 

Erdal Cindoruk Güvercin dizisinin kadrosunda!

20-01/15/erdal-cindoruk-guvercin.png

En son Sen Anlat Karadeniz dizisinde karşımıza çıkan Erdal Cindoruk, Güvercin dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide Gaffur karakterini canlandıracak olan Cindoruk'un nasıl bir karakterle geleceği merak ediliyor. 

Güvercin dizisinin konusu ne?

Zülüf, atıldığı kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Kendisini kurtaran Kenan'ın kim olduğunu öğrendiğinde ise şaşkınlık yaşayacaktır. On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden birbirine düşman olmak zorunda bırakılan Kenan ile Zülüf, kan davasını bitirmek için evlenir ve bu evlilik büyük bir aşka da yuva olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin