resim yok
25 Şubat 2012 - 00:00

 

Erdal Özyağcılar, mayıs ayında ekrana gelecek yeni dizisinin konusunu anlattı. İşte o dizi...
 
tv8'de yayınlanan "Böyle Bir Şey Var mı?" programına katılan Erdal Özyağcılar, Mayıs ayında ekrana gelecek yeni dizisini ve dizilere bakışını anlattı...
 
İKİ YAKA BİR İSMAİL
 
Çok yakında "İki Yaka Bir İsmail" adlı yeni bir projeye başlayacağını açıklayan Özyağcılar, dizinin mayıs ayında ekrana geleceğini belirtti. Özyağcılar diziyle ilgili şu bilgileri verdi:
 
"İsmail Ayvalık'ta yaşayan birisi. Yunan pasaportlu. Ayvalık'ta evli ve iki çocuğu var. Ama Midilli'de de evli. Oradaki hanımdan da bir çocuğu var. İki kadın arasında kalan bir adamın hikâyesini ekrana getireceğiz.
 
DİZİLERİ ÇOK CİDDİYE ALIYORUM
 
Dizinin çekimleri Ayvalık ve Midilli'de olacak. Ben dizileri çok ciddiye alıyorum. Dizi film benim işim. Karadağlar dizisi çok başarılıydı. Yurtdışına da satıldı.
 
Bütün dizileri izliyorum. Benim işim bu. Bu sezon hangi dizi oynamışsa dizinin hikâyesi neyi anlatıyorsa yakalayana kadar diziyi izlerim. İşini ne kadar yüceltirsen o kadar yücelirsin.
 
MUHTEŞEM YÜZYIL'I ÇOK SEVİYORUM
 
Muhteşem Yüzyıl'ı çok seviyorum. Kötü giden işim 'Altın Kafes'. İlk defa para düşündüğüm dizi altı bölümde kaldı. 13 bölüm peşin alırım. Bu piyasada bölüm başı 60-70-80 bin lira alınacağına inanmıyorum. Mart ayı vergi ayın, kimin ne kadar aldığı ödediği vergilerden anlaşılır."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin