resim yok
25 Şubat 2012 - 00:00

 

Dünyanın en hızlı büyüyen 5 distribütör şirketinden biri olan Global Agency ise bu sene büyük bir işbirliği sürprizi ile fuara damgasını vurmaya hazırlanıyor.
 
2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk televizyon kanalı ve günümüzde de en büyük kanallarından biri olan Star TV’nin dizilerinin temsilciliğini alan Global Agency, İffet, Behzat Ç., Kalbim 4 Mevsim ve Firar dizilerinin fuar kapsamında lansmanlarını gerçekleştirecek. Son olarak 2011 yılında reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizini dünyada 40 ülkeye satarak bir rekora imza atan İzzet Pinto, Star TV distribütörlük anlaşması ile şuan Türkiye’nin en çok izlenen dizilerini de tüm dünyaya açacak.
 
2012 yılında ikinci kez gerçekleşecek olan Discop İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı, 28 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında, İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli’nde gerçekleştiriliyor. Basic Lead’in, 1991’den beri Budapeşte’de ve 2009’dan beri Afrika’da her yıl düzenlediği DISCOP İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı; Türkiye, Orta Doğu ve Merkezi Asya’nın en önemli TV yayıncılarını, yapım ve dağıtım şirketlerini, portföyünde film, hazır program paketleri, formatlar ve paket TV kanalları bulunan, 120’den fazla uluslararası içerik sağlayıcısını İstanbul’da bir araya getiriyor.
Dünyadaki tüm önemli televizyon yayıncılığı fuarlarını takip eden ve geçtiğimiz yıl 8 toplamda ise 35’den fazla fuara katılan Global Agency, sektörün en önemli TV kanalları ve format şirketleriyle olan yakın ilişkileri sebebiyle geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de ev sahibi görevi üstlenecek. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinin ilk lansmanını yaptığı DISCOP İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı kapsamında 2012 Şubat ayında işbirliği yaptığı Star TV’nin dizilerini ve portföyündeki 40’dan fazla projeyi tüm dünya kanallarına sunacak.
 
İlk kez bir Türk TV kanalının distribütörü olan Global Agency, Star TV ile yaptığı anlaşma sonucu İffet, Behzat Ç., Kalbim 4 Mevsim ve Firar dizilerini dünya kanallarına sunmaya hazırlanıyor. Muhteşem Yüzyıl’ı 2011 yılında Rusya’dan Dubai’ye kadar 40 ülkeye ulaştıran ve tüm dünyada fenomen haline gelmesini sağlayan İzzet Pinto ve ekibi, bu sene Star TV dizilerinin yanı sıra TİMS Productions’ın iddialı dizisi ‘Suskunlar’ı da henüz yayına girmeden fuar kapsamında tanıtmaya başlayacak.
Global Agency 2012 DISCOP İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı’nda ‘Bana Herşey Yakışır’, ‘Gelinim Olur musun?’, ‘Eski Eşim Nikah Şahidim’ ve ‘Paparazi Akademi’ gibi tüm dünyaya açılan formatlarının yanı sıra ‘Binbir Gece’, ‘Başka Dilde Aşk’ gibi dizi ve film projelerini de dünya ile buluşturmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin