Erkan Bektaş'tan samimi açıklamalar!

En son Safir dizisiyle ekranlarda olan başarılı oyuncu Erkan Bektaş, BeMan Magazine Mart sayısına özel röportaj verdi.

Berfin Sengil
11 Mart 2024 - 09:10
Magazin

7 aydır dizi çekimi nedeniyle Kapadokya’da olan oyuncu İstanbul’a dönen Erkan Bektaş, Kapadokya’nın kendisine çok iyi geldiğini söylerken, “Manzarası, havası, tarihi, insanı, eski binaların mimarisi… Her şeyiyle beni büyüledi Kapadokya…Yani Kapadokya deyince ‘İyi ki’ diyorum” dedi.

Amazon Prime’da ilk sezonu yayınlanan başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk, Yiğit Özşener, İbrahim Selim ve Serkan Altunorak’ın  paylaştığı ‘Düğüm’ dizisinde ‘İrfan’ karakterini canlandıran Erkan Bektaş verdiği röportajda, "Dram, polisiye, gerilim öğelerini barındıran heyecan verici bir iş. Umarım ikinci, üçüncü sezonlarını da çekeriz" ifadelerini kullandı.

‘Düğüm’ projesinin çok ani olduğunu söyleyen Bektaş, "Teklif geldiğinde ben Ürgüp’te ‘Safir’ dizisi çekimlerindeydim. Dolayısıyla İstanbul’da çekilecek ‘Düğüm’ün çekimlerine katılmam zor görünüyordu. Ama iki reji koordinasyonu ve prodüksiyonların özenli çalışması sayesinde Ürgüp - İstanbul arasında mekik dokuyarak Düğüm‘de oynayabildim. Ama yaklaşık dört haftam çok yorucu geçti. Umarım seyircinin sevdiği bir iş olur" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin