Erkan Kolçak Köstendil'den 'Pes Artık' dizisi!

Sevilen oyuncu Köstendil'den yeni dizi geliyor.

Merve Mutlu
28 Mayıs 2020 - 12:44
Gündem

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterini canlandıran sevilen oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'den hayranlarını sevindiren bir gelişme geldi. Başarılı oyuncu Pes Artık adlı mini dizisi ile yine hayran karşısına çıkıyor.

20-05/28/pes-artik-dizisi.png

Yayınlandığı günden beri 100.000’den fazla görüntülenme alan dizi, Youtube’da Mini Dizi Channel’da izlenebiliyor. Geçtiğimiz günlerde ilk iki bölümüyle izleyici karşısına çıkan proje oyunculuğu kadar yazarlığı ve yönetmenliğiyle de çok konuşulan Erkan Kolçak Köstendil'in imzasını taşıyor. Karantina günlerinde üretmeye devam ederek farklı bir dijital projeye imza atan oyuncunun projesi, ev ortamında küçük bir ekip ile çekildi.  

Pes Artık dizisinin konusu nedir?

20-05/28/pes-artik-dizisi-geliyor-1590659971.png

Cihangir’de tek başına yaşayan bir oyuncunun çocukluk arkadaşının sürpriz şekilde çıkagelmesi ile yaşanan eğlenceli olayları konu alan dizide Erkan Saban, Bülent Şakrak ve Alper Baytekin de Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte rol alıyor. 9 bölümlük olan dizinin yeni bölümü 31 Mayıs Pazar günü Youtube’da Mini Dizi Channel’da izleyici ile buluşacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin