Erkan Petekkaya 'Dila Hanım'ın ardından hangi dizide?

İşte Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi!

resim yok
25 Nisan 2014 - 14:16
Magazin

İşte Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi!

 

Bomba proje!

Öyle Bir Geçer Zaman ki'deki Ali Kaptan karakteri ile büyük beğeni toplayan ve son olarak Dila Hanım dizisinde rol alan oyuncunun yeni dizisi belli oldu.

 

İŞTE YENİ DİZİSİNİN DETAYLARI!

Yılmaz Güney'in 'Baba' filmi dizi oluyor. Güney'in oynadığı kayıkçı Cemal rolünü dizide Erkan Petekkaya canlandıracak.

Türl sinemasının 'Çirkin Kral'ı Yılmaz Güney'in 'Baba' filmi, dizi oluyor.

 

GOLD FİLM UYARLAYACAK

Güney'in hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünü üstlendiği 1971 yapımı film, Gold Film tarafından televizyona uyarlanacak.

Güney'in canlandırdığı 'Kayıkçı Cemal' rolünü üstlenecek isim ise 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin ardından bugün son bölümü yayınlanacak 'Dila Hanım' dizisinde başrol oynayan Erkan Petekkaya.

 

KAYIKÇI CEMAL'İN İNTİKAM ÖYKÜSÜ

'Baba' filmi, fakir bir aile babası olan kayıkçı Cemal'in dramını konu alıyor.  Filmde Almanya'ya işçi olarak gitmek isteyen Cemal, sudan bahanelerle engelleniyor.[reklam]

Ailesini geçindirebilmek için para karşılığında bir cinayet suçunu üstlenen Cemal, hapisten çıktıktan sonra kızını randevuevinde, oğlunu ise kumarhanede buluyor.

Cemal'in intikam öyküsünü konu alan 'Baba'nın dizi versiyonu üzerinde çalışmalar sürüyor.

 

CAST ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Senaryo aşamasında olan projenin hangi isimle ekrana geleceği ve cast'ı, önümüzdeki günlerde belli olacak.

1971 yapımı 'Baba' filminde Yılmaz Güney’in yanı sıra Müşerref Tezcan, Kuzey Vargın, Yıldırım Önal, Ender Sonku ve Nedret Güvenç de rol almıştı.

 

 

ÜNLÜ OYUNCU ROL GEREĞİ ÖPÜŞTÜĞÜ İÇİN NEDEN PİŞMAN?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin