Erkan Petekkaya yetiştirme yurdu anılarını anlattı!

Usta oyuncu Erkan Petekkaya, katıldığı programda duygu yüklü yetiştirme yurdu anılarını anlattı! Erkan Petekkaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Erkan Petekkaya hangi dizilerde yer aldı? Öyle Bir Geçer Zaman Ki Ali kimdir? O kız Kadir kimdir?

Pınar Alçiçek
30 Mart 2023 - 11:12
Magazin

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına katılan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya, hayatına dair duygulandıran itiraflarda bulundu! 

23-03/30/2023-03-30-5.png

Fakir bir çocukluk geçirdiğini söyleyen ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, 5 yaşındayken ailesiyle beraber Elazığ'dan İstanbul'a gelmiş ve hayatla savaşı o zamanlar başlamış. Küçük yaşlarda pazarda turşu, kese kağıdı sattığını itiraf eden Petekkaya, o zamanları "Fakirdik ama mutluyduk" şeklinde tanımladı. 

23-03/30/2023-03-30-4.png

Ünlü sanatçı, yetiştirme yurdunda kaldığını zamanları ise şu şekilde anlattı:

"6 yaşındayken annemle babam bir süre ayrı oldu, annem kardeşimi alıp Ankara'ya gitti. Babam bana bakamayınca mecbur kaldı beni yetiştirme yurduna verdi. Bakamadı bana gerçekten. 5. katta demir yok balkonda oturmuşum, düşerdim belki... O yüzden yurda verdi. Annesiz babasız bir kız vardı onu sallarken geldi bana vurdu alnım yarıldı. Babam her akşam gelirdi, geldi sargıyı gördü kafamda dayanamadı hemen eşyalarımı topladı demir dolaptan o demir dolabın kapanma sesini hiç unutmam, o boşluk sesini duydum, dedim babam beni götürüyor. O akşam trene binip annemi almaya gittik. Kadere inanıyorum"

"ANNEM BİR SAVAŞÇIYDI!"

Söz konusu annesine geldiğinde göz yaşlarına hakim olamayan Erkan Petekkaya "Annem bir savaşcıydı, evimin yakınına gömdüm her gün önünden geçiriyorum. Yasını hala yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya kimdir? Evli mi? Çocuğu var mı? Kaç yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin