Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi iptal oldu!

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya dizi projesinin iptalini duyurdu.


06 Aralık 2019 - 12:24
Magazin

Daha önce Dila Hanım, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Sonbahar, Beyaz Gelincik, Vurgun ve Paramparça gibi birbirinden başarılı projelere imza atan Erkan Petekkaya hayranlarını üzen bir açıklama yaptı.  

Erkan Petekkaya, Süreç Film ile yeni bir dizi projesi üzerinde çalışıyordu. Oyuncu, dizinin yapımcıyla aldıkları ortak karar sonucunda iptal olduğunu kendi sosyal medya hesabından duyurdu. 

Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi iptal!

"Bir süredir Süreç Film ile üzerinde çalıştığımız dizi projemizi, karşılıklı olarak iptal etme kararı aldık. Tüm bu süreçte emeği geçen Ali Gündoğdu ve ekibine teşekkür ediyorum" yazılı notu paylaşan Petekkaya, açıklama kısmına da "O projenin zamanı şimdi degildi dilerim daha sonra yaparız. Süreç filme sevgili Ali Abime ayrıca teşekkür ederim sevgi ve saygılarımla" notunu düştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin