resim yok
07 Ocak 2011 - 00:00

Kızı Ada'yı 2 ay sonra dünyaya getirecek olan Yeşim Salkım, Aşk ve Ceza adlı şarkısına Sarıyer'de bir konakta klip çekti. Yeşim Salkım'ın klibini eşi Hakan Eratik yönetti. Hamileliği sebebi ile Yeşim Salkım'ın vücudunu değil, yüzünü öne çıkaran bir çalışma yapan Hakan Eratik, "Yeşim'in bir oğlu olmasını çok istiyorum. Kısmetse 3'e, belki de 4'e tamamlamayı düşünüyoruz. Erkeği bulana kadar devam" dedi.

CARLOS BACAĞI 

Yeşim Salkım da, hamileliği ile ilgili şunları söyledi: "Hakan, her anlamda bana destek ve hep yanımda. Bu benim hiç yaşamadığım bir duygu... Bu arada aldığım kilolar yüzünden aynaya bakarken moralim bozuluyor. Bacaklarım Roberto Carlos'un bacağı gibi boğum boğum oldu. Bazen nedensiz yere ağlıyorum. Bazen de ağlarken gülmeye başlıyorum. Enteresan duygular yaşıyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin