resim yok
07 Ocak 2011 - 00:00

Bosna'da beğeni ile izlenen Binbir Gece'de Şehrazat karakterini canlandıran Bergüzar Korel’i ziyaret eden SDP Cazin İl Başkan Yardımcısı partisinden ihraç edildi.

Bosna'nın Cazin kentinde SDA-A partisinin yönetimde bulunduğu belediye tarafından, 25-27 Kasım’da Çeşme Belediyesi'ni ziyaret etmek, ilişkileri karşılıklı olarak geliştirmek amacı ile gezi düzenlendi. Geziye SDA-A partisinin yöneticileriyle Sosyal Demokrat Parti Cazin İl Başkan Yardımcısı ve Cazin Belediye Meclisi üyesi Yasmin Abdagiç de katıldı.

 

Alınan bilgiye göre, Çeşme ve Urla Belediyeleri'ni ziyaret eden heyet, Bosna'da bir hayran kitlesi bulunan Binbir Gece'nin baş rol oyuncusu Bergüzar Korel’in Bitmeyen Şarkı'nın çekimleri için Urla’da bulunduğunu öğrendi. Bunun üzerine filmin setine giden heyet, Bergüzar Korel ile fotoğraf çektirdi ve bir süre sohbet etti.

Heyetin Bosna'ya dönmesinden sonra Sosyal Demokrat Parti yöneticileri, İzmir’e giden ve Bergüzar Korel ile fotoğraf çektiren Yasmin Abdagiç’i partiden ihraç etti. Abdagiç ile ilgili alınan karara tepki gösteren aynı partinin Cazin Belediyesi meclis üyeleri Azra Bayriç ve Hakiya Samarciç de Sosyal Demokrat Parti’den ihraç edildi.

Yasmin Abdagiç, partisinin aldığı karar ile ilgili olarak şu anda açıklama yapmayacağını kaydetti.

Bu arada Sosyal Demokrat Parti'yle SDA-A yöneticileri arasında bir süredir Cazin’de sorun bulunduğu, Yasmin Abdagiç’in de bu partinin öncülüğünde düzenlenen bir organizasyon ile İzmir’e gitmesinin ihracında önemli etken olduğu öne sürüldü.

Öte yandan Bosna, Sırbistan ve Hırvatistan’da özel TV'lerce gösterilen ve büyük beğeni ile izlenen Binbir Gece sayesinde İstanbul’a bu ülkelerden özel şirketler tarafından turlar düzenleniyor. Bazı şirketler, İstanbul turu reklamlarını "Şehrazat ve Onur’un yaşadığı İstanbul" sloganı ile veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin