Erkeğin saçları beyazlayınca jön oluyor!

Ceyda Düvenci ve Sinan Tuzcu arasındaki beyaz saç diyaloğu eğlenceli anlara sahne oldu!

Gülcan Tarımoğlu
18 Mayıs 2023 - 13:02
Magazin

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetleri'nde başarılı oyuncu ve aynı zamanda yakın arkadaşı olan Sinan Tuzcu'yu konuk etti.

Sinan Tuzcu'nun beyazlamış saçlarına takılan Ceyda Düvenci, yarı şaka yarı ciddi ama, çok da neşeli bir sohbete imza attı.

Ceyda Düvenci: "Benim de saçlarım beyazladı. Bana kalsa boyamayacağım ama, daha erken boyat diyorlar. Ben seviyorum doğal kalmayı ama, erkeğin saçları beyazlayınca jön oluyor, kadının saçları beyazlayınca bakımsız oluyor. Ben saçlarımı beğeniyorum, seviyorum onları" dedi ve yönetmenine saçlarındaki beyaz telleri göstermesi için yakın plan görüntü almasını rica etti. O anlar da ekrana eğlenceli bir şekilde yansıdı... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin