Ayça Ayşin Turan'dan sürpriz dizi projesi! Partneri hangi ünlü isim oluyor?

Bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan flaş bir dizi ile izleyicisinin karşısına çıkmayı planlıyor. Güzel oyuncun partneri için ise popüler bir isim konuşuluyor.. Peki Ayça Ayşin Turan hangi dizide rol olacak? Ayça Ayşin Turan'ın partneri kim olacak? Ayça Ayşin Turan'ın dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Sosyete Doktoru dizisinin konusu ne? Sosyete Doktoru dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Sosyete Doktoru dizisi nerede yayınlanacak? Ayça Ayşin Turan kimdir? Kaan Yıldırım kimdir?

Volkan Usta
18 Mayıs 2023 - 13:05
Kültür Sanat

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan suskunluğunu ekrana döneceği diziyle bozmaya hazırlanıyor. Peki sevilen ismin partneri kim olacak? İşte detaylar!

23-05/18/1371660.jpg

Ayça Ayşin TuranMednova’nın Kanal D için hazırlayacağı yazlık proje Sosyete Doktoru dizisinden teklif aldı. Şu günlerde görüşmeler devam ettiği dizinin “Royal Pains” adlı Amerikan yapımından uyarlanması bekleniyor.

Yönetmen koltuğunda Başak Soysal’ın oturacağı dizinin erkek başrolü için de Kaan Yıldırım’la görüşülüyor. Yıldırım rolü kabul etmesi halinde “Hekimoğlu”ndaki gibi bir doktoru canlandıracak.

23-05/18/kaan-yildirim-sevgilisi-kim-kaan-yildirim-15270356_8565_amp.jpg

Dizide; başarılı ve yardımsever bir acil servis doktorunun hikâyesini anlatılıyor. Zengin hastası yerine bir sokak çocuğunu tedavi eden doktorunun başı zengin hastası ölünde derde girer. İşsiz kalır. Başka bir şehre yerleşir, kardeşinin ısrarıyla gittiği partide bir acil duruma müdahale etmesi bir anda yaşamını değiştirir, zenginlerin özel çağrılarına koşan bir doktor olur.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin