Erkenci Kuş 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Erkenci Kuş 2. bölüm fragmanı yayında! Yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
27 Haziran 2018 - 12:00
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yaz akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya aday olan Erkenci Kuş 2. bölümde bizleri neler bekliyor?

İLGİLİ İÇERİK

18-06/27/erkenci-kus-2-bolum.jpg

Erkenci Kuş 2. bölümde neler olacak?

Dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısındaki sınavını reytinglerde oldukça başarılı bir sonuç alarak veren Erkenci Kuş'un yeni bölümü şimdiden merakla beklenmeye başladı.

Dram ve hüzün ağırlıklı dizilerin arasında tam da yaz akşamlarına farklı bir renk katacak olan dizinin yeni bölümünde Sanem, Emre'nin ajans içerisinde güç kazanmak amacıyla oynadığı oyunda kendisini maşa olarak kullandığını fark edebilecek mi?

18-06/27/erkenci-kus-yeni-bolum.jpg

Ablası ve kendisinin işte kalabilmesi için Emre'nin söylediklerine uymak zorunda kalan Sanem, yine Emre'nin yönlendirmeleri doğrultusunda Can'ı kötü bir karakter olarak görmektedir.

Sanem, şirketin etkinliği esnasında karanlıkta kendisi öpen gizemli ve sakallı beyefendiyi arayışında başarıya ulaşmak için daha çok çabalayacaktır. İlk bölümün son sahnesinde Can, öptüğü kızın Sanem olduğunu fark eder gibi olur. 2. bölümde ikilinin birbirine daha çok yaklaştığı sahneler izleyeceğiz gibi görünüyor...

Heyecan ve eğlence dolu Erkenci Kuş yeni bölüm 3 Temmuz Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Kaçırmayın...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin