Erkenci Kuş dizisinin yapımcısından Can Yaman açıklaması geldi!

Son günlerde Can Yaman hakkında sete gelen ziyaretçiye kamera fırlattığı yönündeki iddialar hakkında yapımcı firma açıklama yaptı. İşte o açıklama..

Merve Mutlu
03 Nisan 2019 - 10:15
Magazin

Star tv ekranlarında cumartesi akşamları izleyenleri ekran başına toplayan Erkenci Kuş adlı romantik komedi dizisinin başrol oyuncuları olan Demet Özdemir ve Can Yaman'ın adı, son günlerde sete gelen ziyaretçiye şiddet uygulandığı yönündeki iddialar ile anılıyor. 

19-04/03/zdemir.png

Oyuncu Demet Özdemir, başrolü paylaştığı Can Yaman üzerindeki bu iddialarla ilgili olarak, "Bugün haberlerde "hayran" adı altına bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup uyarıldığı halde setten uzaklaşmamıştır. Kaydı kesip Can'ın kolundan tutup bana laf atmıştır, Can da sözde hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesı elinden düşmüştür. Can Yaman ve Erkenci Kuş ekibi asıl mağdur olan taraftır. Negatif bir fiziksel temas hiçbir zaman sevgi gösterizi olmaz. O kişiye şiddet söz konusu dahi olmamıştır. Her zaman sete ziyarete gelenleri sevgiyle kucaklayan partnerim için çıkan yalan haberleri aydınlatmak istiyorum ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim..." diyerek rol arkadaşını savunmuştu. 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama da dizinin yapımcı firması Gold Film'den geldi. 

19-04/03/yaman-can.png

"Son günlerde değerli oyuncumuz Can Yaman hakkında basında gerçeği yansıtmayan asılsız haberler yer almaktadır. Bahsi geçen olayda: çekimlerimizin yapıldığı esnada, izleyen kişiler araısndan bir şahıs Demet Özdemir ve Can Yaman'a sözlü tacizde bulunmuş, saldırgan tavırlarıyla sette gerginlik yaratmıştır. Oyuncularımız bahsi geçen şahsın ekip tarafından setten uzaklaştırılmasını rica etmiştir ve çekimlere devam edilmiştir. Basında çarpıtılarak yer alan bu haberler tamamen gerçek dışıdır. Bu nedenle yapılan yalan haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Gold Film"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin