Kadın dizisindeki Avukat kadın kim? Kısmet Avcı'nın amacı ne?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın 56. bölümü ile geçtiğimiz akşam ekranlardaki yerini alırken, Kısmet Avcı karakteri oldukça merak uyandırdı.

Merve Mutlu
03 Nisan 2019 - 10:11
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın rol aldığı, Seray Kaya, Bennu Yıldırımlar gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda bulunduğu Fox'un sevilen dizisi Kadın geçtiğimiz akşam yayınlanan 56. bölümü ile yine dikkat çekti. 

Dizinin hareketliliği izleyicileri memnun ederken, son birkaç bölümdür dizide olan Avukat Kısmet Avcı karakterinin sırları da çözülmeye başladı. 

19-04/03/kismet.png

Kadın dizisindeki Avukat Kısmet Avcı'nın sırrı ne?

Bahar'ın evinde Nezir'in adamlarının Yeliz'i öldürmesi ile başlayan büyük hikayede, Yeliz'in öldürüldüğü silahın Arif'in dükkanından çıkması ve evde yaşayan kişi olan Bahar'ın hâlâ ortada olmaması, Arif'in başının derde girmesine neden olmuştu. Babası Yusuf ile birlikte gözaltına alınan ve sırf Bahar'ı korumak için hiçbir soruya cevap vermeyerek başını yakan Arif'in imdadına ise hiç tanımadığı bir kadın koştu. Kısmet Avcı adındaki bu avukat, Arif'e yardımcı olmak için gereğinden fazla çabalayarak bunun nedenini merak ettirmişti.

Kadın dizisindeki Kısmet karakteri kim sorusunun sıkça sorulmasının ardından, geçen akşam yayınlanan bölümde avukatın sırrı ortaya çıktı. 

19-04/03/rif.png

Avukat Kısmet, Arif'in babasının kendisi daha çok küçükken başka bir kadından olan çocuğuydu. Kısmet doğduğunda Arif'in evine gelen ve annesi ile konuşan bir kadın olduğunu hatırlayan Arif, kadının kucağında gördüğü bebeği de hatırlayarak kardeşi olduğuna inandı. Büyük araştırmaların ardından yalnızca kardeşine ulaşabilen Avukat Kısmet, abisinin cezaevinde olduğunu öğrenince, yıllar önce annesi kucağında çocukla o eve gittiğinde kendisine kötü davranan kadın yüzünden intihar etmeyi düşünen ama güzel gözleri ile kendisine bakarak kardeşine bakmak istediğini ve çok güzel olduğunu söyleyerek oyuncak arabasını veren Arif sayesinde intihardan vazgeçtiğini ve bu yüzden kendisine yardım edeceğini söyledi.

Yani Avukat Kısmet Avcı, Yusuf'un başka bir kadından olan kızı, Arif'in de kız kardeşidir. 

Kadın dizisinde Avukat Kısmet Avcı karakterini Tuğçe Altuğ canlandırmaktadır. 

Tuğçe Altuğ kimdir?

19-04/03/altug.jpg

1987 yılında İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladıktan sonra 2010 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Profesyonel tiyatro kariyerine 2010 yılında Dot'ta "Punk Rock" oyununda başrol l karakter "Lily" rolü ile başladı. Ardından ikincikat tiyatrosunda "Küçük" ve Dot Tiyatro'da "Makas Oyunları"nda oynadı. Bir yandan tiyatro kariyerini sürdürürken "Kaybedenler Kulübü" ve "Dünyanın En Güzel Kokusu" filmlerinde rol aldı. 2016 yılında "Kabileler" adlı oyunda oynadığı "Sylvia" rolüyle ilk kez aday gösterildiği Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yılın En İyi Yardımcı Kadın Oyuncusu ve Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri'nde Yarımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülünü kazandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin