Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can barışıyor mu?

Star tv'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'un yeni bölüm fragmanı CanEm'cileri heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
14 Mayıs 2019 - 17:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın rol aldığı, Star tv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Erkenci Kuş'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-05/14/erkenci-kus-42.png

Can ve Sanem barışıyor mu? Erkenci Kuş'ta neler olacak?

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un yeni bölümünde: Can'ın kulübesinde çıkan yangın, başta Sanem olmak üzere herkesin büyük bir korkuya sahip olmasına neden oluyor. Herkes Can'ı merak ederken o, elinde Sanem'in şalı ile dışarı çıkıyor. Tüm eşyalarının yanmasına rağmen "Önemli değil, ben almam gerekeni aldım zaten içeriden" diyerek, Sanem'e ait olan bir şeyi kurtarmanın kendisi için değerini gösteriyor...

19-05/14/odun.png

Sanem ormanda gezerken, gelen seslerin bir ayıya ait olduğunu sanarak korkuyor. Aniden arkasını dönen Sanem, Can'ı ayı sanarak elindeki odunu kafasına geçirdiğinde ise ikili arasında ormanda eğlence dolu anlar yaşanıyor. 

Can ile Sanem ormanda başbaşa kaldıklarında ise yine duygusal anlar yaşanıyor. "Senden uzak durmamı istiyorsan öyle olsun. Ama bilmeni istediğim bir tek şey var: O defteri ben yakmadım." diyerek yeniden kendini açıklıyor. Sanem'in inanan bakışları ve bütün geceyi birlikte geçirecek olmaları da barışmaları için uygun zemini hazırlıyor.. 

19-05/14/erkenci-kus-orman.png

Erkenci Kuş 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin