Erkenci Kuş Yiğit (Utku Ateş) kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin yeni karakteri Yiğit (Utku Ateş) kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

Nurşah
23 Şubat 2019 - 13:06
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen romantik dizisi Erkenci Kuş'ta Yiğit karakterini canlandıran oyuncu Utku Ateş kimdir? Hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor...

19-02/22/erkenci-kus-yigit.jpg

Utku Ateş kimdir?

Utku Ateş, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde tamamladıktan sonra Craft Atölye Oyunculuk Eğitimi ve Akademi 35.5 Sahne Sanatları’nda Oyunculuk Eğitimi almıştır.

19-02/22/erkenci-kus-utku-trafik.jpg

2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisi ve Pek Yakında sinema filmi ile oyunculuğa adım atmış; daha sonra Poyraz Karayel, Çilek Kokusu ve Aile İşi dizilerinde rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ gibi isimlerin yer aldığı Hayat Sırları dizisinin kadrosunda, Murat karakterini canlandırmıştır.

19-02/22/utku-ates-erkenci-kus.jpg

Genç oyuncu son olarak Erkenci Kuş dizisinde Yiğit karakteri ile karşımıza çıkacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin