Erkenci Kuş'un başrolü Can Yaman kitap kapağı oldu!

Star tv'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'un başrolü Can Yaman, bir kitap serisinin kapağında yer aldı.

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 10:05
Magazin

Başrollerini Demet Özdemir ile paylaştığı Star tv'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş ile ve rol arkadaşı Özdemir'le arasında aşk olduğuna dair çıkan haberlerle gündemde sıkça yer alan oyuncu Can Yaman, Lacivert kitap serisinin kapağında yer aldı. 

19-03/05/can-yaman.jpg

Epksiyon ve romantizm temalı Lacivert serisinin 3 kitabında da yer alıyor. 

"T. Y. Mazer" mahlasını kullanan, kitabın genç yazarı Tuğba Yılmazer de, 2017 yılında çıkan serinin ilk kitabının imza gününde: "Yayınevimizin kitapları senaryo haline dönüştürülerek film olma trendinde. Okurlar da genelde kitap karakteriyle beraber, bir oyuncuyu, bir yüzü özdeşleştirme eyleminde. Biz de onların hayal edebilecekleri ve kapakta da görebilecekleri bir oyuncuyla çalışalım ve ilerisi için de yatırım yapalım istedik. Bu yüzden de Can Yaman ile beraber çalışıyoruz" demişti.

19-03/05/ty-mazer.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin