Hande Erçel dergi kapağındaki fotoğrafını yasakladı!

Oyuncu Hande Erçel, kendi fotoğrafını çok seksi bularak yayından kaldırılmasını istedi. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 10:57
Magazin

Şimdilerde TRT ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Müjgan karakterini canlandıran Hande Erçel, bu kez de fotoğraf çekimi ile gündeme geldi. Güzel oyuncu Marie Claire dergisinin Mart sayısı için verdiği bir poz yüzünden de sıkıntı yaşadı.

19-03/05/he.jpg

Derginin kapağında kullanılacak olan yüksek bir sandalyeye oturarak şapkasıyla poz verdiği fotoğrafı daha sonradan seksi bulan ve baskıda bu fotoğrafın yer almamasını isteyen Hande Erçel, resmen kriz yarattı. 

Cadde’nin yaptığı habere göre; Hande Erçel’in derginin basılmasına çok az bir zaman kala bu fotoğrafı iddialı ve seksi bulduğu ve “Bu fotoğrafı basmayın, böyle bir durumda büyük tepki alırım” diyerek, onun yerine başka bir fotoğraf karesinin basıma son anda yetiştirilebildiği ifade edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin