Yüzleşme Gonca (Elmira Akgun) kimdir?

Tanıtımları ile büyük merak uyandıran Yüzleşme dizisi, kadrosu ve hikayesiyle oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme dizisi Gonca kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 11:23
Yeni Bölüm

Tanıtımları ile büyük merak uyandıran Yüzleşme dizisi, kadrosu ve hikayesiyle oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme dizisi Gonca kimdir? Gerçek adı nedir?

Yüzleşme Gonca kimdir?

19-02/25/gonca.png

Gonca, şu anda Masal olarak gördüğümüz karakterin 15 yıl önceki gençlik halidir. 15 yıl önce kasabada yaşananlar yüzünden acı çeken Gonca'nın intikamını ise tam da bugün Masal olarak dönen kendisi alacaktır. 

Yüzleşme dizisinde Gonca karakterini Elmira Akgun canlandırmaktadır. 

Elmira Akgun kimdir?

19-02/25/elmira-ak-1551079839.png

2003 yılında İstanbul'da doğan genç oyuncu, profesyonel bir dansçıdır. Daha önce hiçbir yerde rol almayan Elmira Akgun'un ilk oyunculuk deneyimi Yüzleşme dizisindeki Gonca karakteridir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin