Erkenci Kuş'un Can'ı Can Yaman kendisine yorum yapan takipçilerini ti'ye aldı!

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'un yıldızı takipçilerine verdiği sert cevaplarla gündem yarattı.

Merve Mutlu
11 Temmuz 2019 - 16:37
Magazin

Bir yaz dizisi olarak başlayan ve sezon boyunca da devam eden Erkenci Kuş dizisi, bu sezon da yaz dönemi boyunca ekranlarda olacak. Sevilen dizinin başrol oyuncularından Can Yaman da en çok konuşulan isimlerden biri olmaya devam ediyor. 

19-07/11/can-yaman.jpg

Erkenci Kuş dizisi yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. İlgiyle izlenen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un yayınlanan 48. bölüm fragmanı, izleyenlerde merak uyandırdı. Instagram hesabından paylaşılan fragmanın ardından yapılan yorumlara cevap veren Can Yaman, takipçileri resmen ti'ye aldı. 

Yorum ifşa adlı Instagram hesabı, dizinin yayınlanan 48. bölüm fragmanın altında Can Yaman'ın cevap verdiği yorumlardan birkaçını derledi. Biz de o yorumları sizler için hazırladık. İşte bazı cevaplar...

19-07/11/can-yaman.png

Yeni bölüm fragmanına, Can'ın Sanem'le bindiği araçta kaza yaptığı ve ağır yaralı olduğu görülüyordu. Can'a ne olacağı merak edilirken, dizinin izleyicilerinden biri, "Ya arkadaşlarım güzel arkadaşlarım şimdi Can ölse sanem böyle olur muydu ya da ekip arkadaşları düşünün bir ya zaten bu bir rüya ya da gerçek senaristin amacı bizi meraka düşürmek şimdi 1 kaç fragman vermezler izleyiciyi biraz daha meraka düşürmek için ama can iyi hem başrol oyuncusu bu kolay ölmez." yorumunu yaptı. Can Yaman da bu yoruma "zeka küpü" diyerek yanıt vererek takipçisini alaya aldı.

19-07/11/can-yaman-2.png

Bir diğer takipçi de, "Can askere gidiyor diye mi kaza geçirdiler şimdi kafasından ameliyat olucak diye saçını sakalını kesicekler diye mi. yoksa g*tümden mi yazıyorum şu an" yorumu yaptı ve oyuncudan "Tam olarak orandan yazıyorsun" şeklinde bir sert çıkış aldı. 

Oyuncu Can Yaman, kendisine olumlu yorum yapan takipçileri de es geçmedi ve "oyunculuk konuşuyor burada" yorumuna "genel olarak konuşuyor sadece burada değil" yorumunu yaparak egosunu sergiledi. 

19-07/11/can2.png

19-07/11/can-3.png

19-07/11/can-4.png

19-07/11/can-6.png

Oyuncunun bu cevapları diğer takipçilerin, "vücudunu geliştireceğine biraz beyni için çalışsaydı keşke o izleyici kitle sayesinde buralara geldi bide beğenmiyor" , " bu kimmis ya itici sac bas. Adini bile bilmem hadi yallah" , "Üç kişiden beşi ünlü artık! Egoları da dağlara taşlara sığmıyor." , "Diziyi izleyip yorum yapanların zekasıyla dalga geçmiş ama unuttuğu şey sizin yaptığınızı izleyenlerin zekası me kadar düşükse yaptığınızda bi o kadar kalitesizdir." , "Kanal, para yerine psikolojik tedavi vermeli buna" , "Egoistlik ve iticilik seviyesinde nirvanaya çıkan bir oyuncu müsveddesi" gibi yorumlar yaptı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin