Burak Özçivit Diriliş Osman dizisinin hazırlıklarını tamamladı!

Başarılı oyuncu Burak Özçivit, Diriliş Osman dizisi ile izleyici karşısına çıkmak için hazırlanıyor...

Nurşah
11 Temmuz 2019 - 15:24
Gündem

Yeni sezonda atv'de ekran macerasına başlayacak olan Diriliş Osman dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Başrolde Burak Özçivit'i Ertuğrul Gazi karakteri ile izleyeceğimiz dizi için başarılı oyuncu pek çok eğitim aldı!

19-07/11/burak-ozcivit-osman-gazi-rolune-hazir.jpg

Burak Özçivit Diriliş Osman dizisinin hazırlıklarını tamamladı!

Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından Diriliş Osman, yeni sezonda atv ekranlarında olacak. Uzun bir zamandır Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi karakteri ile rol alacağı bilinen Burak Özçivit de yaklaşık bir senedir bu rol için hazırlık yapıyor. Rolü gereği saçlarını uzatan oyuncunun, hazırlıkları bununla sınırlı kalmıyor...

19-07/11/burak-ozcivit-dirilis-osman.jpg

Önümüzdeki haftalarda çekimlerine başlanacağı söylenen dizi için Burak Özçivit, dünyaca ünlü kareograf ekibi Nomad Grubu'nun başarılı eğitimcisi  Rahim Muradov'dan kılıç, dövüş ve aksiyon üzerine dersler aldı. Tüm bu derslerin yanında sevilen isim, uluslarası eğitmenler tarafından at binme ve okçuluk eğitimlerine de tabii tutuldu.

Uzun soluklu koreografi eğitimlerinin yanında dönemle ilgili bilgi alan Diriliş Osman'ın başrolü Burak Özçivit, ünlü sosyolog ve tarihçilerden aldığı bu eğitimlerle rolüne hazır görünüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin