Bülent Düzgünoğlu Her Yerde Sen dizisinin kadrosuna katıldı!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Her Yerde Sen'in kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Merve Mutlu
11 Temmuz 2019 - 12:41
Yeni Bölüm

Karga7 Pictures tarafından Fox ekranları için hazırlanan, başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın rol aldığı Her Yerde Sen dizisi izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde de diziye yeni bir karakter dahil olacak.

19-07/11/bulent-d.png

Birbirini hiç tanımayan iki kişinin, birbirinden habersiz bir şekilde aynı evi satın almaları ile başlayan hikayede, kişilerden birinin, diğerinin çalıştığı yerde yönetici olarak çalışmaya başlaması ile devam eden eğlence dolu romantik komedi dizisi, birbirinden başarılı isimlerle yayın hayatına devam ediyor. 

Ekranların yeni yaz dizisi, 5. bölümü ile yarın akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde karşımıza yeni bir karakter daha çıkacak. 

Bülent Düzgünoğlu Her Yerde Sen dizisinin kadrosunda!

19-07/11/bulent.png

Daha önce; Şifacı, Gece Gündüz, Kasaba, Her Şeye Rağmen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi yapımlarda başarıyla rol alan Bülent Düzgünoğlu, Her Yerde Sen dizisinin kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide Semih karakterini canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin