Erkenci Kuş'un Ceycey'i Anıl Öztürk dizide canlandırdığı karakteri anlattı!

Star Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Erkenci Kuş'un sevilen yüzü Anıl Çelik Ceycey karakteri hakkında açıklamalarda bulundu!

Nurşah
10 Ağustos 2018 - 14:00
Magazin

Star Tv'de geçtiğimiz salı günü 7. bölümü ile ekrana gelen yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden birisi olan Erkenci Kuş'ta Ceycey rolünü canlandıran sempatik oyuncu Anıl Çelik, izleyicilerin de ilk bölümden beri pek çok sevdiği bu karakter hakkında açıklamalarda bulundu...

18-08/10/anil-celik-ceycey-aciklama.jpg

"Uyum içinde çalışıyoruz."

Daha önceki dönemlerde Çilek Kokusu, No:309 gibi sevilen diziler ile karşımıza çıkan Anıl Çelik, Erkenci Kuş'ta canlandırdığı Ceycey karakterinin içine en çok sinen ve heyecan duyduğu karakterlerden birisi olduğunu ifade ediyor ve şunları söylüyor:

Zekasını kullanan, algı yönetimi konusunda becerikli ve sempatik bir karakter Ceycey. Şeytan tüyü var diyebilirim. Onun sayesinde bu projede geniş bir hareket alanına sahibim. Demet Özdemir’le ve yapım firmamız Gold Film’le daha önce de birlikte çalışmıştık. Bu işte de tüm ekip uyum içinde çalışıyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin