Diriliş Ertuğrul, Payitaht ve Filinta dizileri Pakistan'da ekrana gelecek!

TRT 1'in her biri birbirinden sürükleyici ve ilgi uyandırıcı üç dizisi Pakistan televizyonlarında izleyici karşısına çıkacak!

Nurşah
10 Ağustos 2018 - 14:42
Magazin

TRT 1'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid ve Filinta yurt dışı satışlarında giderek üst sıralara yükseliyorlar. Sevilen bu üç dizi Pakistan televizyonlarında önümüzdeki günlerde yerel halkın beğenisine sunulacak!

18-08/10/dirilis-pakistan.jpg

Üç dizimiz daha yurt dışı yolcusu!

2014 senesinde yayınlanmaya başladığından beri ülkemizde büyük bir beğeni toplayan ve popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen Diriliş Ertuğrul; Latin Amerika, Kuzey Avrupa ve Orta Doğu'da pek çok ülkede izleyici karşısına çıkmış ve oralardan da büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı.

18-08/10/filinta-pakistan.jpg 

Filinta da aynı şekilde 2014 senesinde yayın hayatına başlamış ve 2016'da ekran sahnesinden çekilmesine rağmen günümüzde bile kendisinden bahsettiren yapımlar arasında yer alıyordu

18-08/10/payitaht-pakistan.jpg

Payitaht Abdülhamid,Osmanlı'nın son dönemlerini ele alması ve izleyiciyi kendisine hayran bırakan oyuncu kadrosu ile cuma günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Üçü de TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandıkları dönemlerde başarıyı elinde tutan diziler olmakla birlikte şanslarını bir de Pakistan'da deneyecekler... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin