Erkenci Kuş'un Sanem'i Demet Özdemir yeni bir diziye başlayacak!

Şimdilerde Erkenci Kuş dizisi ile gündemde olan Demet Özdemir'in yeni dizi projesi olduğu öğrenildi.

Merve Mutlu
19 Haziran 2019 - 10:31
Magazin

Daha önce Çilek Kokusu ve No 309 adlı romantik komedi yapımlarında rol alan Demet Özdemir, şimdilerde Can Yaman ile başrolü paylaştığı Erkenci Kuş dizisi ile ekranlarda yer alıyor. 

19-06/19/erkenci-kus.jpg

Gold Film'in dizi projelerinde yer alan Demet Özdmeir, yapımcı firma ile 5 proje için sözleşme imzalamıştı. Daha önce Çilek Kokusu dizisinde Yusuf Çim ile başrolü paylaşarak ardından da Furkan Palalı ile birlikte No 309 adlı dizide rol alarak 2 romantik komedide yer alan oyuncu, şu anda rol aldığı Erkenci Kuş dizisi bittiğinde 2 romantik komedi dizisinde daha rol alacak.

19-06/19/ilek-kokusu-no-309.jpeg

Günlük Magazin'in özel haberine göre ise: Sözleşmeye dahil olan bu 5 projenin tamamlanmasının ardından Özdmeir, farklı karakterler de canlandırabilmek adına bir süre romantik komedi projelerinden uzak duracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin